Krásne ozdobia stôl a natiahnu sa za nimi všetky mlsné ručičky. Pozrite si fotopostup.
1. Pripravíme si suroviny na cesto.
2. Vypracujeme hladké cesto a rozdelíme na polovicu.
3. Každú polku rozvaľkáme na veľkosť plechu.
4. Bielky oddelíme od žĺtkov. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh.
5. Do snehu pridáme cukor a kokos.
6. Sneh vylejeme na plech a rovnomerne rozotrieme. Dáme naňho druhú polku cesta a upečieme.
7. Vyšľaháme do peny žĺtka s cukrom a vanilkou.
8. Vylejeme ešte na horúci koláč. Necháme vychladnúť aby poleva stuhla a pokrájame ho na rezy.
9. A máme hotové rezy.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Krásne ozdobia stôl a natiahnu sa za nimi všetky mlsné ručičky. Pozrite si fotopostup.
350 g | múka hladká špeciál |
---|---|
250 g | Palmarín |
1 ks | vajcia |
1 ks | žĺtok |
200 g | cukor práškový |
6 ks | bielok |
200 g | kokos |
200 g | cukor práškový |
6 ks | žĺtok |
200 g | cukor práškový |
1 bal. | vanilínový cukor |