Výborná plnka na pare, ktorá je vhodná na leto, pretože v teple nepodlieha kysnutiu. Jednoduchý fotopostup.
1. Do vody dáme žĺtky, Zlatý klas a vanilkový cukor.
2. Metličkou rozšľaháme a uvaríme puding.
3. Do uvareného pridáme cukor.
4. Zamiešame do pudingu a necháme prejsť varom.
5. Miešame, až kým nieje puding sklovitý.
6. Za občasného miešania necháme vychladnúť. Do vychladnutej hmoty pridáme maslo a vyšľaháme.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Výborná plnka na pare, ktorá je vhodná na leto, pretože v teple nepodlieha kysnutiu. Jednoduchý fotopostup.
1/2 liter | voda |
---|---|
2 ks | Zlatý klas |
2 ks | vanilínový cukor |
300 g | cukor kryštálový |
300 g | Helia |