Mini srdiečka, ktoré zachutia nielen pri svadbe.
1. Z uvedených surovín vypracujeme cesto, ktoré necháme na pár hodín v chladničke (môže byť aj cez noc). Rozvaľkáme a vykrajujeme srdiečka. Pečieme pri teplote 170 stupňov 6-8 minút.
2. Vychladnuté srdiečka zliepame nutelou, máčame v poleve a dozdobíme malými srdiečkami.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Mini srdiečka, ktoré zachutia nielen pri svadbe.
250 g | múka hladká |
---|---|
85 g | cukor práškový |
20 g | kakao |
1 lyžička | škorica mletá |
1 bal. | vanilínový cukor |
3 ks | vajcia |
170 g | Palmarín |
nutela | |
čokoládová poleva |