rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

škola pečenia

gazdinky si radia

Otázka:

Po vymiešaní sa piškótové cesto nemá nechať stáť, treba ho hneď rozotrieť na vysypaný a pomúčený plech, alebo naliať do formy. Dáva sa do vopred vyhriatej rúry a pečie sa pri rovnomernej, strednej teplote. Pri prudkom zapečeni rýchlo narastie, ale potom klesne, pri veľmi nízkej teplote sa zase vysuší. Rýchlo a v horúcej rúre sa pečú ľan cesta na rolády, inak by sa vysušila a lámala.

Pridal/a: Palmarín / 06.10.2013

rady:


Na túto otázku doposiaľ nik nereagoval.
Ak vieš odpoveď na túto otázku, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

podobné rady od odborníka

zobraz všetky rady od odborníka

podobné otázky od gazdiniek

  • drobné pečivo

    čím zdobíte drobné - vianočné pečivo

    Pridal/a:
    Ajka / 15.12.2013
  • marcipán

    Ahojte, mám otázočku. Raz som si kúpila marcipán či fondan už ani neviem čo to bolo, že si ozdobím respektíve obalim tortu ale nepdarilo sa mi. Prosím, poradte mi ako mám pracovať s fondamom alebo s marcipánom a aký mám kúpiť? Ďakujem Vám za odpoveď. :-)

    Pridal/a:
    Mati / 11.12.2013
zobraz všetky otázky od gazdiniek
perníčky radia