Svieža a ovocná chuť ananásu a piškótový korpus s jemnou citrónovou arómou.
1. Piškótové cesto: Žĺtky, vanilkový cukor a cukor vymiešame do peny, pridáme olej, múku a prášok do pečiva a kôru z citróna. Potom vyšľaháme sneh a vymiešané žĺtka pomaly vmiešame. Pečieme pri 160-180 stupňov 45 min. Necháme vychladnúť a rozrežeme na 3 časti.
2. Z mlieka, cukru a pudingu uvaríme tuhý puding. Heliu rozmiešame a vychladnutú kašu vmiešame do Helie
3. Plnku rozdelíme nasledovne: 1/3 plnky premiešame s nasekaným ananásovým kompótom, plníme ňou vnútro piškótového korpusu. 2/3 plnky necháme na ozdobenie torty. Zdobíme podľa fantázie :).
4. Na Valentína prajem všetkým sladkú chuť!
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Svieža a ovocná chuť ananásu a piškótový korpus s jemnou citrónovou arómou.
6 ks | vajce |
---|---|
150 g | cukor kryštálový |
1 dl | olej |
1/2 dl | voda vlažná |
1 bal. | vanilínový cukor |
1 bal. | prášok do pečiva |
1 ks | citrónová kôra strúhaná |
1 ks | ananásový kompót |
500 ml | mlieko |
2 bal. | puding vanilkový |
150 g | cukor kryštálový |
250 g | Helia |
200 ml | múka polohrubá |