Jemnou bábovkou s mandľami nič nepokazíte..
1. Palmarin a práškový cukor mierne nahrejeme a vyšľaháme do peny. Pridáme vajca. Múku preosejeme, pridáme do nej kypriaci prášok do pečiva, maizenu, posekané kúsky čokolády, posekané mandle. Zľahka vmiešame súčasne s rumom do našľahanej tukovej peny.
2. Hmotu vložíme do pripravenej vymastenej a múkou vysypanej bábovkovej formy. Zarovnáme a pri teplote 160 - 180 °C pomaly pečieme 45 - 60 minút.
3. Rozpustíme 100 g čokolády a 30 g Cery a po upečení a vychladnutí bábovku polejeme a posypeme mandľovými lupienkami.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Jemnou bábovkou s mandľami nič nepokazíte..
190 g | Palmarín |
---|---|
30 g | Cera |
90 g | múka hladká špeciál |
150 g | cukor práškový |
90 g | maizena |
6 g | kypriaci prášok do pečiva |
100 g | mandle sekané |
30 g | mandľové lupienky |
100 g | čokoláda na varenie |
100 g | čokoláda sekaná |
3 ks | vajcia |
50 ml | rum |