Výborné pre návštevy, ale aj domácich maškrtníkov. Pozrite si fotopostup.
1. Najskôr si pripravíme piškótové cesto. Žĺtky a cukor vymiešame do peny . Postupne vmiešame sneh z bielkov a múku.
2. Do piškótového cesta pridáme kakao a vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Pečieme pri teplote 180°C.
3. Z mlieka a múky uvaríme hustú kašu. Vychladnutú kašu zmiešame spolu s vymiešaným maslom a cukrom. Vychladnuté a upečené cesto potrieme džemom. Na džem navrstvíme polovicu plnky. Na plnku poukladáme banány porezané na kolieska. Pokryjeme druhou polovicou plnky. Povrch polejeme čokoládovou polevou a krájame na rezy.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Výborné pre návštevy, ale aj domácich maškrtníkov. Pozrite si fotopostup.