rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Barančeky

Vyzerajú lákavo a chutia skvelo.

postup:

  • Barančeky

    1. Vyšľahajte nad parou bielka s kryštálovým cukrom a pridajte pomleté orechy. Zmesou naplňte vrecúško na zdobenie a striekajte na papier na pečenie, ktorým máte vyložený plech. My máme najradšej barančeky, ale môžete skúsiť aj iné zvieratká :). Potom usušte, 45 minút pri teplote 100°C. Ak chcete barančeka zlepiť krémom, nezabudnite urobiť aj zrkadlovo otočené tvary.

  • 2. Krém si prichystáte nasledovne: Uvarte mlieko s múkou. Vyšľahajte Heliu s práškovým cukrom a primiešajte k vychladnutej kaši. Krémom zlepujte barančeky a dozdobte.

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Barančeky

Vyzerajú lákavo a chutia skvelo.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    25 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    45 min.
  • Teplota
    pečenia:
    100 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
5 ks bielok
400 g cukor kryštálový
100 g orechy mleté
1 dl mlieko
1 lyžica múka polohrubá
100 g Helia
100 g cukor práškový
perníčky radia