Vyzerajú lákavo a chutia skvelo.
1. Vyšľahajte nad parou bielka s kryštálovým cukrom a pridajte pomleté orechy. Zmesou naplňte vrecúško na zdobenie a striekajte na papier na pečenie, ktorým máte vyložený plech. My máme najradšej barančeky, ale môžete skúsiť aj iné zvieratká :). Potom usušte, 45 minút pri teplote 100°C. Ak chcete barančeka zlepiť krémom, nezabudnite urobiť aj zrkadlovo otočené tvary.
2. Krém si prichystáte nasledovne: Uvarte mlieko s múkou. Vyšľahajte Heliu s práškovým cukrom a primiešajte k vychladnutej kaši. Krémom zlepujte barančeky a dozdobte.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Vyzerajú lákavo a chutia skvelo.
5 ks | bielok |
---|---|
400 g | cukor kryštálový |
100 g | orechy mleté |
1 dl | mlieko |
1 lyžica | múka polohrubá |
100 g | Helia |
100 g | cukor práškový |