Jednoduchá čokoládová bábovka vás zasýti v priebehu celého dňa.
1. Palmarin a práškový cukor mierne nahrejeme a vyšľaháme do peny. Múku preosejeme, pridáme do nej kypriaci prášok do pečiva a maizenu. Čokoládu zmiešame s vyšľahanými vajíčkami a pridáme múku.
2. Hmotu vložíme do pripravenej vymastenej a múkou vysypanej bábovkovej formy. Zarovnáme a pri teplote 160 - 180 °C pomaly pečieme 45 - 60 minút. Môžeme použiť aj silikónovú formu, ale je potrebné ju tiež vymastiť.
3. Po upečení a vychladnutí posypeme práškovým cukrom.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Jednoduchá čokoládová bábovka vás zasýti v priebehu celého dňa.
100 g | Palmarín |
---|---|
50 g | múka hladká špeciál |
100 g | cukor práškový |
150 g | čokoláda horká |
100 g | maizena |
6 g | kypriaci prášok do pečiva |
4 ks | vajcia |