Malé šikovné kakaové venčeky. Prekvapte návštevu týmito peknými venčekmi a pozrite si fotorecept.
1. Pripravíme si potrebné suroviny.
2. Zo surovín na odpaľované cesto, okrem vajec, uvaríme hustú kašu.
3. Do ešte horúceho cesta pridáme postupne vajcia.
4. Dobré vymiešame do hladka.
5. Na pomastený plech nastriekame venčeky.
6. Z mlieka, žĺtka a Zlatého klasu uvaríme puding. Necháme vychladiť.
7. Do vychladnutého krému zašľaháme mäkké maslo-Heliu.
8. Vychladené venčeky prekrojíme na poly a naplníme krémom.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Malé šikovné kakaové venčeky. Prekvapte návštevu týmito peknými venčekmi a pozrite si fotorecept.
250 ml | voda |
---|---|
100 g | Palmarín |
200 g | múka hladká špeciál |
4 ks | vajcia |
30 g | kakao |
1/2 liter | mlieko |
1 ks | Helia |
2 ks | žĺtok |
1 bal. | vanilínový cukor |
2 lyžica | cukor kryštálový |
na ozdobu | čokoláda biela |
na vymastenie plechu | Cera |