Krehké slané pečivo, s príchuťou tvarohu. Akonáhle sa do nich pustíte, nebudete vedieť prestať. Jednoduchá príprava podľa fotopostupu.
1. Všetky prísady na cesto zhnetieme, rozgúľame na pol centimetra a natrieme vajíčkom.
2. Vykrojíme vykrajovačkami, dáme na plech (netreba mastiť) a posypeme rascou (prípadne sézamovými alebo ľanovými semienkami, strúhaným syrom). Dáme do zlatista upiecť.
3. V recepte sa mi najviac osvedčili tieto produkty.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Krehké slané pečivo, s príchuťou tvarohu. Akonáhle sa do nich pustíte, nebudete vedieť prestať. Jednoduchá príprava podľa fotopostupu.
250 g | múka hladká |
---|---|
250 g | Palmarín |
250 g | tvaroh |
1 lyžička | soľ |
rasca celá | |
sézamové semená |